Inspirerande möteslokaler med himmelsk utsikt över Linköping

Ta hissen till våning 18 eller 19 och se Linköping breda ut sig under dina fötter. Väl uppe på 64 meters höjd välkomnas du till Sky Meetings och våra mötes- och konferenslokaler.

Här möts du av en fantastisk utsikt över Linköping med omnejd. En klar dag passar det utmärkt att ta en kaffe på takterrassen och blicka ut flera mil över Östgötaslätten.

Möteslokaler för alla tillfällen

Vill du komma bort från traditionella konferensen har du hittat rätt. Här finns plats för det lilla informella mötet i soffgruppen, det mer formella styrelsemötet, det kreativa gruppmötet, dagmöten eller den stora företagsutbildningen. Möteslokalerna är av varierande storlek och karaktär så att vi kan erbjuda något som passar just er.

Större evenemang

I vår stora konferenslokal finns möjlighet till evenemang för upp till 150 personer. Ett perfekt alternativ när era egna lokaler inte räcker till eller när ni vill komma bort från kontoret och få nya perspektiv. Konferenslokalen kan delas upp i mindre sektioner och passar perfekt för både företagsmingel, workshops, evenemang med föreläsare och mässor.

Äta och dricka

Fika och lunch serveras i vår rymliga lounge, i intillliggande restaurang eller ute på takterrassen. Ni kan även få kaffe med smörgås och bakverk i konferenslokalerna och mötesrummen. Vi samarbetar med restaurang Torn1 för alla måltider.

Gör en förfrågan