Sky Hotel Apartments

Vi söker en receptionist till Sky Hotel Apartments City!

Med bästa cityläge på Kungsgatan i Linköping med endast 300 meter till Resecentrum och Stora Torget ligger nyöppnade Sky Hotel Apartments City. Vårt unika hotellkoncept som sedan tidigare finns i Tornet i Linköping samt på Kungsholmen i Stockholm har med det nya tillskottet utökats med 82 snyggt inredda hotel apartments.

Vi söker nu en receptionist!
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 90% och arbetet är förlagt fm/em och varannan helg. Tillträde omgående. Sista ansökningsdag är 200821, men urval sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas tidigare.

Som receptionist på Sky är du vårt ansikte utåt och spindeln i nätet i vår reception. Du arbetar till stor del med bokningar och förfrågningar men även in- och utcheckning av våra gäster ingår i ditt dagliga arbete. Vi söker dig som är engagerad, driven, har stor servicekänsla och känner glädje i att möta våra gäster. Vi ser också att du är lyhörd, flexibel samt har stor ansvarskänsla. Att du är professionell i det jobb du gör tar vi för givet. Du bör ha några års arbetslivserfarenhet, gärna inom hotellbranschen, dock är detta inget krav, utan det är din personlighet och inställning som gör att du lyckas i ditt arbete. Däremot är datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska ett krav. Vi använder av oss hotellsystemet Picasso, och tidigare kunskaper i detta är meriterande.

Känner du igen dig i ovan beskrivning och vill vara med i vårt härliga team på Sky?

Skicka din ansökan i form av ett personligt brev samt CV redan idag till Ulrika Jonsson, Platschef. Ulrika.Jonsson@skyhotelapartments.se . Märk din ansökan med Receptionist 90%.

Välkommen att söka!

Sky är medlem i branschorganisationen Visita, följer HRF´s kollektivavtal och är miljömärkta med Green Key.

Hitta hit!

På spridda adresser i Linköping city. Kontakta receptionen för vägbeskrivning.