Vi har siktat högt redan från början

Sky Hotel Apartments grundades i Linköping år 2009 och finns sedan 2011 även i Stockholm. Namnet, Sky, inspirerades av platsen där allt började – nämligen våning 19 i Linköpings högsta hus, Tornet. Idag är namnet också en påminnelse om vår strävan efter att alltid sikta lite högre i allt vi gör. Kanske är det just när du tar hissen upp i Tornet i Linköping, och ser staden breda ut sig under dina fötter, som du för första gången får smak på det där lilla extra som Sky Hotel Apartments kan erbjuda.

Vår vilja att hela tiden förbättra våra produkter innebär till exempel att vi lägger stor vikt vid underhåll – så att våra hotellrum och möteslokaler alltid känns lika nya och fräscha. Alla våra miljöer ska vara inbjudande och ge en trevlig hemmakänsla.

Vi spetsar vårt erbjudande genom att öppna nytt och förfina det vi redan har för att tillmötesgå marknadens behov och efterfrågan. Tillsammans med gästerna och personalen så kan vi växa, fortsätta att utveckla verksamheten och erbjuda ett andra hem för många.

Sky Hotel Apartments erbjuder modernt inredda hotellägenheter utrustade med eget kök och allt som behövs för att bo både längre och kortare perioder. Vår vision är att gästerna ska kunna känna sig som hemma även när de är ute och reser. I Linköping erbjuds även Town Apartments – fullt möblerade lägenheter för den som vill göra sig hemmastadd.