Hotell med hemmakänsla där alla rum har egna kök

Välkommen hem till ett av våra hotell i Linköping eller Stockholm. Alla våra rum är rymliga, modernt inredda, har egna kök och personalen i receptionen står redo att lösa det mesta. Konceptet kallar vi Hotel Apartments. Andra skulle kanske säga lägenhetshotell eller helt enkelt större hotellrum med egna kök.

Plats för arbete, avkoppling och matlagning

När du bor hos oss kan du njuta av det traditionella hotellets fördelar samtidigt som du kan få vardagen att fungera med större frihet. Du kan välja mellan olika rumstyper och vi har sett till att du har allt du behöver för att bo bara en natt så väl som under en längre tid. Här har alla rum fullt utrustat kök, Wi-Fi, tvättmöjligheter samt tillgång till garage och träningsrum – ett hem när du inte är hemma, helt enkelt.

Städning

När du checkar in hos oss är sängen bäddad och allt redo för dig. För att värna om miljön, och för att du ska slippa onödigt spring, städar vi sen rummen en gång i veckan eller vid avresa. Städningen sker alltid på dagtid så att det är rent och fräscht när du kommer hem. Självklart går det att beställa fler städningar mot en extra kostnad om så önskas.

Bättre pris ju längre du stannar

Att göra sig hemmastadd har sina fördelar – ju längre du bor desto billigare blir dygnspriset.

Den längre vistelsen

Att bo på hotell en längre tid är oftast inte så bekvämt, till slut saknar man att ha sitt eget boende. Ett hem där man lagar sin egen mat, har mer yta, tvättar sina kläder och gör sig mer hemmastadd. Därför finns vi, för att du ska ha det trivsamt även om du stannar borta lite längre perioder. Hos oss bor du från en natt till flera veckor eller till och med i flera månader. Det är inte alltid att de riktigt långa vistelserna går att boka via vår hemsida så kontakta gärna oss direkt när du vill stanna länge. Vi erbjuder även Town Apartments i Linköping som alternativ till den längre vistelsen så hör av dig till oss så hjälper vi dig att presentera tillgängliga alternativ.

Boka nu

Våra adresser