Hotel Apartments

En egen lägenhet där du kan dra nytta av det bästa med att bo på hotell

Hotell för både din semester och vardag i Stockholm och Linköping

Att bo på hotell är väldigt bekvämt – någon annan sköter städningen, man får maten serverad och personalen i receptionen står redo att lösa det mesta. Men att bo på hotell en längre tid är oftast inte lika bekvämt, till slut saknar man att ha sitt eget boende. Ett hem där man kan laga sin egen mat, tvätta sina kläder och göra sig hemmastadd. Det kan du i en av våra hotellägenheter. I en Hotel Apartment kan du njuta av det traditionella hotellets fördelar samtidigt som du faktiskt kan få vardagen att fungera – ett hem när du inte är hemma, helt enkelt.

Plats för arbete, avkoppling och matlagning

I en Hotel Apartment får du den service du förväntar dig av ett hotell kombinerat med friheten du har i ett eget boende. Du kan välja mellan olika rumstyper och vi har sett till att du har allt du behöver för att bo en längre tid: fullt utrustat kök, wifi (ingår), tvättstuga och tillgång till garage, gym och mötesrum.

Städning

För att värna om miljön, och för att du ska slippa onödigt spring, städar vi rummen en gång i veckan eller vid avresa. Städningen sker alltid på dagtid så att det är rent och fräscht när du kommer hem.

Priset varierar efter tid

Att göra sig hemmastadd har sina fördelar – ju längre du bor desto billigare blir dygnspriset. Vi har tre prisklasser som baseras på hur länge du bor hos oss: Hotel Stay (1-3 dygn), Extended Stay (4-29 dygn) och Long Stay (30+ dygn).

En bra start på dagen

När du bor upp till 30 nätter kan du inkludera frukost. Stannar du längre har vi istället valt att ge dig ett lägre pris för boendet, eftersom många då ändå väljer att äta sin egen frukost hemma. Men bor du längre än 30 nätter kan du självklart köpa till frukost när du vill.

Klicka för större storlek.

Boka hotell