Town apartments

Möblerade lägenheter i centrala Linköping

Tillfälligt boende med hemmakänsla!

Inget slår känslan av att komma hem till sin egen bostad efter en lång arbetsdag. I en Town Apartment kommer du så nära den känslan som det över huvud taget är möjligt utan att vara i ditt eget hem. Ska du vistas tillfälligt i Linköping under lite längre tid är våra Town Apartments ett både bekvämare och mer kostnadseffektivt alternativ än det traditionella hotellet. Här kan du göra dig hemmastadd i en fullt möblerad lägenhet rustad med husgeråd, städutrustning, sänglinne/ handdukar och givetvis med trådlöst nätverk och TV-kanaler. Du checkar in och ut precis som på hotell och vår personal hjälper dig gärna med frågor under din vistelse. Kanske söker du en företagslägenhet eller så behöver du ett möblerat boende i väntan på något permanent. Våra lägenheter erbjuds i varierande storlekar på olika adresser i centrala Linköping och vare sig du reser ensam, med kollegor eller familj så har vi något att erbjuda. I våra Town Apartments kan du rå om dig själv och få vardagen att fungera precis lika bra som hemma!

Olika storlekar och olika utföranden

Vi har närmare 80 möblerade lägenheter på olika adresser i och runt om Linköpings stadskärna. Ett stort antal är belägna i Kvarteret Von Dufva på adress Drottninggatan/Repslagaregatan/Snickaregatan. Här bor du riktigt centralt med kommunala förbindelser och stadskärnan intill knuten. Lägenheterna varierar i storlek men i detta område har vi mest mindre lägenheter för dig som reser själv.

Vårt senaste tillskott av lägenheter ligger i Valla Berså. Ett häftigt runt hållbart hus som ligger mitt emellan Mjärdevi/Universitetet och Stora Torget. Här har vi 23 möblerade lägenheter, några ettor men främst treor som gör det möjligt att ta med familjen eller dela med en kollega för att dra ner på kostnader.

Executive Apartments står för ännu lite högre kvalitet och har ett unikt innerstadsläge invid Hospitalstorget. De 12 lägenheterna som stod klara 2016 är inredda med en modern och sofistikerad touch och har kvalitéer som panoramafönster, balkonger i söder, helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare samt materialval av hög standard.

Gemensamt för alla lägenheterna är att de är väl underhållna och modernt inredda med möbler från Mio Public Interior. Storlekarna varierar från ettor till fyror i olika utföranden och samtliga lägenheter har tvättmöjligheter.

När det är dags att checka ut är det precis lika smidigt som när du checkade in. Du packar bara dina väskor, lämnar nyckeln i receptionen och åker hem – städningen vid avresan tar vi hand om.

Kontakta oss direkt eller fyll i en bokningsförfrågan för mer information.

Klicka för större storlek.

Våra Town Apartments

Bokningsförfrågan