Möblerade lägenheter
i centrala Linköping

Inget slår känslan av att komma hem till sin egen bostad efter en lång arbetsdag. I en möblerad lägenhet kommer du så nära den känslan som det över huvud taget är möjligt utan att vara i ditt eget hem. Ska du vistas under en längre tid i Linköping, under minst två veckor är våra möblerade lägenheter eller Town Apartments som vi också kallar dem både ett bekvämare och mer kostnadseffektivt alternativ än det traditionella hotellet. 

Här gör du dig hemmastadd och rår om dig själv i en fullt möblerad lägenhet rustad med husgeråd, städutrustning och givetvis med Wi-Fi och TV. Sängen är bäddad vid ankomst och städning ingår vid avresa. Alla lägenheter har också tvättmöjligheter. Du checkar in och ut precis som på hotell och vår personal hjälper dig gärna med frågor under din vistelse.

Olika storlekar, lägen och utföranden

Vi erbjuder närmare 60 möblerade lägenheter på olika centrala adresser i Linköping. De erbjuds i varierande storlekar, ettor till treor och vare sig du reser ensam, med kollegor eller familj så har vi något att erbjuda.

Ett stort antal av våra möblerade lägenheter är belägna i Kvarteret Von Dufva på adress Drottninggatan/Repslagaregatan/Snickaregatan. Här bor du riktigt centralt med kommunala förbindelser och stadskärnan intill knuten. Lägenheterna varierar i storlek men i detta område har vi mest mindre lägenheter för dig som reser själv.

I populära området Valla i Linköping har vi lägenheter i Valla Berså. Ett häftigt runt hållbart hus som ligger mitt emellan Mjärdevi/Universitetet och Stora Torget. Här har vi 23 möblerade lägenheter, några ettor men främst treor som gör det möjligt att ta med familjen eller dela med en kollega för att dra ner på kostnader.

För ännu lite högre kvalitet och ett unikt innerstadsläge har ni våra lägenheter vid Hospitalstorget. De 12 lägenheterna är inredda med en modern och sofistikerad touch och har kvalitéer som panoramafönster, balkonger i söder, helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare samt materialval av hög standard.

Klicka gärna vidare nedan för att läsa mer om våra olika alternativen för långtidsboende.

När det är dags att checka ut är det precis lika smidigt som när du checkade in. Du packar bara dina väskor, lämnar nyckeln i receptionen och åker hem – städningen vid avresan tar vi hand om.
Kontakta oss direkt eller fyll i en bokningsförfrågan för mer information.

Våra Town Apartments

Gör en förfrågan