Tvåor

Vi erbjuder ett flertal tvåor i Linköping med olika standard och läge. 2,5 rum och kök hittar du tex. i Valla Berså där man har ett lite extra rum för gäster eller för förvaring. På Hospitalstorget erbjuder tvåor med en högre standard med ett absolut cityläge.

Valla Berså

Valla Berså är ett arkitektoniskt häftigt runt hållbart hus som ligger mitt emellan Mjärdevi/Universitetet och Stora Torget. Huset stod klart 2018 och här erbjuds tvåor i olika storlekar.

Lägenheterna håller en hög standard och är ljust och smakfullt inredda. Här har du både tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin i din lägenhet vilket gör din vardag lite lättare. Lägenheterna leder ut till en fin grön innergård som kan nyttjas av alla gäster i huset. Garage och cykelförråd finns i samma hus så meddela om du har behov av att boka parkeringsplats. Goda kommunikationer med busshållplats finns direkt utanför. I samma hus ligger Restaurang Jord som erbjuder nordisk mat med fokus på bra råvaror och en kort promenad bort ligger en mindre matbutik.

Hospitalstorget

Här erbjuder vi våra mest exklusiva lägenheter som ger samma känsla av bekvämlighet som ett vanligt hotell men med större frihet, flexibilitet och privata hemmakänsla. Våra tolv lägenheter har en modern och sofistikerad inredning med material av hög standard. Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare i helkaklade badrum samt panoramafönster och balkong i söderläge.  

De här lägenheterna ligger intill Hospitalstorget vilket ger ett unikt innerstadsläge mitt i Linköping. Här bor du på en lugn gata samtidigt som du har stadens puls med ett brett utbud av restauranger bara ett stenkast bort. Precis intill ligger Babettes Kafferi & Bageri, perfekt för att ta en morgonkaffe när du är på språng eller för att sitta ner och välja mellan ett stort utbud av smörgåsar och andra rätter av hög kvalitet. I andra änden av gatan hittar du Restaurang Pappa Grappa som erbjuder en kvällsmeny för finsmakare.

I källaren finns cykelförråd och i intilliggande byggnad kan man nytta en bastu och ett mindre gym utan extra kostnad. Dessa lägenheter varierar i storlekarna 45 till 52 kvm. 

Von Dufva-kvarteren

I kvarteret Von Dufva på adress Drottninggatan/ Repslagaregatan/ Snickaregatan bor du riktigt centralt med kommunala förbindelser och stadskärnan intill knuten.

Lägenheterna är trevligt planerade och möblerade för bästa hemmakänsla. Här finns kök med arbetsytor och matbord med plats för umgänge, vardagsrum och rymligt sovrum för två personer.
I samma fastighet finns tvättstuga som bokas vid behov. I kvarteret Von Dufva bor man trivsamt och mycket prisvärt.

Gör en förfrågan