Tvåor

Vi erbjuder ett flertal tvåor i Linköping med olika standard och läge. 2,5 rum och kök hittar du tex. i Valla Berså där man har ett lite extra rum för gäster eller för förvaring. Våra Executive Apartments erbjuder istället en högre standard med ett absolut cityläge.

Von Dufva-kvarteren

I kvarteret Von Dufva på adress Drottninggatan/ Repslagaregatan/ Snickaregatan bor du riktigt centralt med kommunala förbindelser och stadskärnan intill knuten.

Lägenheterna är trevligt planerade och möblerade för bästa hemmakänsla. Här finns kök med arbetsytor och matbord med plats för umgänge, vardagsrum och rymligt sovrum för två personer.
I samma fastighet finns tvättstuga som bokas vid behov. I kvarteret Von Dufva bor man trivsamt och mycket prisvärt.

Valla Berså

Valla Berså är ett arkitektoniskt häftigt runt hållbart hus som ligger mitt emellan Mjärdevi/Universitetet och Stora Torget. Huset stod klart 2018 och här erbjuds tvåor i olika storlekar.

Lägenheterna håller en hög standard och är ljust och smakfullt inredda. Här har du både tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin i din lägenhet vilket gör din vardag lite lättare. Lägenheterna leder ut till en fin grön innergård som kan nyttjas av alla gäster i huset. Garage och cykelförråd finns i samma hus så meddela om du har behov av att boka parkeringsplats. Goda kommunikationer med busshållplats finns direkt utanför. I samma hus ligger Restaurang Jord som erbjuder nordisk mat med fokus på bra råvaror och en kort promenad bort ligger en mindre matbutik.

Executive Apartments

Executive Apartments står för ännu lite högre kvalitet och har ett unikt innerstadsläge invid Hospitalstorget.

Lägenheterna som stod klara 2016 är inredda med en modern och sofistikerad touch och har kvalitéer som panoramafönster, balkonger i söderläge, helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare samt materialval av hög standard. I källaren finns cykelförråd och i intilliggande byggnad kan man nytta en bastu och ett mindre gym utan extra kostnad. Dessa lägenheter varierar i storlekarna 45 till 52 kvm. Läs gärna mera om lägenheterna här.

Gör en förfrågan