Frågor och svar

Vi kan enkelt förklara det med att i en Hotel Apartment bor du mer som på ett traditionellt hotell med service som reception. Du väljer om du vill bo en natt, veckor eller flera månader. I en Town Apartment bor du på minst 14 nätter, dvs lite längre perioder och väljer storlek och något av våra lägen som passar dig bäst. Gemensamt för både Hotel Apartments och Town Apartments är att de har fullt utrustade kök och är smakfullt inredda på ett sätt som ska ge dig hemmakänsla och ökad trivsel.

Vid bokning av en Hotel Apartment ingår veckostädning samt avresestädning ingår vid kortare vistelser. På våra hotell finns även bemannad reception.

Bokar du en Town Apartment så ingår alltid avresestädning och givetvis kan extra städningar läggas till mot en extra kostnad. Vår reception finns alltid tillgänglig vid frågor.

Bor du under längre perioder är Town Apartments ett mer prisvärt alternativ än Hotel Apartments.

I alla våra Hotel Apartments och Town Apartments finns både lakan och handdukar när man checkar in. Dessa byts vid veckostädning.

I våra Hotel Apartments ingår det veckostädning om man bokar minst 10 dagar i följd samt städning vid avresa. I Våra Town Apartments ingår också avresestädning och man kan lägga till extra städning under vistelsen mot en kostnad.

Alla våra Hotel Apartments och Town Apartments har fullt utrustade kök. Det finns spishäll, micro, kyl, frys och i en del rum även diskmaskin. I köket finns även husgeråd såsom porslin, bestick och redskap för matlagning.  

Incheckningstid är från 15.00 och utcheckning senast klockan 11.00.

Nej i Stockholm erbjuds endast Hotel Apartments på vårt hotell på Lindhagensgatan men dessa är rymliga med fullt kök och passar utmärkt för den längre vistelsen.

Nycklarna ska återlämnas till vår reception på vår anläggning i City, Kungsgatan 16, under bemannade tider.

Vi erbjuder inte frukost

I Linköping City och i Stockholm finns bemannad reception Man-Fre 09:00 til 21:00 och Lör-Sön 10:00 til 18:00. Tornet i Linköping är en obemannad anläggning.

Det finns ingen restaurang eller bar på våra hotell. Däremot finns det närliggande restauranger. Fråga receptionen om restaurangtips så hjälper vi till!

Ja tvättmöjligheter finns alltid på Sky. En stor del av våra Town Apartments samt vissa av våra Hotel Apartments har tvättmaskin eller tumlare i lägenheten så säg till vid bokning om det är ett önskemål.  Annars erbjuds tvättstuga i nära anslutning som enkelt kan bokas vid behov.

Våra hotel apartments ligger i moderna lokaler vilka erbjuder hiss, breda entréer, låga trösklar och till viss del anpassade rum för bättre tillgänglighet om du är rullstolsburen. Hotellen är dock inte anpassade fullt ut.

På Sky Hotel Apartments City i Linköping finns det möjlighet att ta med hund på ett fåtal rum. Kontakta receptionen för information och tillgänglighet.

Sky Hotel Apartments samarbetar med Actic gym i Linköping. Vi kan erbjuda rabatterade priser för våra gäster på stadens tre anläggningar. En av dom ligger i samma byggnad som Sky Hotel Apartments Tornet.

På Sky Hotel Apartments Stockholm samarbetar vi istället med Friskis och Svettis i samma hus som hotellet där våra gäster får träna mot en rabatterad avgift.

På vårt hotell i Stockholm samt på Sky Hotel Apartments City i Linköping (från juni 2020) finns också träningsrum med cardiomaskiner som får nyttjas utan kostnad.

Ja, parkering eller garage finns på alla våra hotell mot en tilläggskostnad. Kontakta receptionen för information och tillgänglighet.

På Sky Hotel Apartments i City och på Tornet i Linköping finns ett begränsat antal parkeringsplatser för laddning. Kontakta receptionen för information och tillgänglighet.

Det finns olika lösningar beroende på vart du bor. Kontakta vår reception så hjälper vi dig!

Följ länk för vägbeskrivning till Sky Linköping Tornet https://skyhotelapartments.se/hotell-linkoping/

Följ länk för vägbeskrivning till Sky Linköping City https://skyhotelapartments.se/linkoping-city/

Följ länk för vägbeskrivning till Sky Stockholm https://skyhotelapartments.se/hotell-stockholm/

För att hitta till er Town Apartments så får ni vägbeskrivning vid upphämtning av nycklarna.

Nej, Sky Hotel Apartments är 100 % rökfritt.

På våra hotellanläggningar följer vi nogsamt svensk lagstiftning gällande brandsäkerhet. På alla hotellrumsdörrar hittar gästen information om utrymningsvägar. Brandlarm finns i alla våra Hotel Apartments, allmänna ytor och Town Apartments.

Ja, alla våra Hotel Apartments och Town Apartments har tillhörande dusch och toalett.

Vi erbjuder olika rumstyper och i de större rumstyperna kan man sova max fyra personer. Vid överenskommelse går det vid mån av plats att ställa in en extra säng i vissa rumstyper.

Nej vi är privatägda och finns i Linköping och Stockholm.

Ja, du måste vara över 25 år för att stanna hos oss.