Hotell med hemmakänsla på bästa cityläge i Linköping!

På Kungsgatan i Linköping endast 300 meter till Resecentrum och Stora Torget hittar du Sky Hotel Apartments City. Här erbjuder vi 82 rymliga Hotel Apartments, alla med eget kök, där du som gäst kan dra nytta av många av hotellets fördelar samtidigt som du kan rå om dig själv. Receptionen är bemannad mån-fre 09-21, lördag-söndag och helgdagar 10-18, men du kan checka in när som helst på dygnet via Self Service Check in. 

Våra hotellrum

Vår vision är att du som gäst ska få en hemmakänsla när du bor hos oss. Därför är alla våra rum trevligt inredda, rymliga med matplats, vardagsrumsdel och självklart ett eget kök. Precis som hemma är köket utrustat med spis, kyl/frys, mikro, diskmaskin och de husgeråd du behöver. Badrummen är helkaklade med dusch och utrustade med kombi-tvättmaskin. Wi-Fi samt TV med Chromecast finns på rummen för att du både ska kunna koppla av och arbeta.

Att göra – upptäck Linköping

Oavsett om du besöker Linköping i tjänsten eller privat är Sky Hotel Apartments City det optimala valet för dig som vill bo med bra cityläge. Hos oss bor du med endast en kort promenad till Resecentrum eller till Stora Torget. Här kan du rå om dig själv när du behöver vila upp dig efter en dag på stan eller på arbetet. Hos oss finns också ett träningsrum med löpmaskiner som du kan använda utan extra kostnad. 

Linköping stad erbjuder ett stort utbud av trevliga restauranger, shoppinggator, evenemang och sevärdheter som Domkyrkan, Bergs Slussar och Flygvapenmuseet. Vill du träna på gym så har vi bra erbjudanden från vår samarbetspartner Actic gym. Deras anläggningar ligger inte långt från hotellet. Vår reception hjälper gärna till med tips för att du ska få ut det bästa av din vistelse.

Hitta hit 

Vårt hotell är centralt beläget i Linköping på Kungsgatan 16 och är lätt att komma till med bil eller gåendes från t.e.x Resecentrum. Du hittar en fullständig vägbeskrivning längre ner på denna sida.

Kommer du med bil finns möjlighet att boka parkering i vårt garage mot en kostnad och här finns även möjlighet att ladda elbil. Föredrar du att ta tåget eller bussen så kan du hyra en cykel hos oss för att smidigt ta dig runt i staden.

Boka nu

Hitta hit