Hotell med hemmakänsla på bästa cityläge i Linköping!

På Kungsgatan i Linköping endast 300 meter till Resecentrum och Stora Torget hittar du Sky Hotel Apartments City. Här erbjuder vi vårt unika hotellkoncept i en helt nybyggd fastighet med 82 Hotel Apartments.

Här kan du som gäst dra nytta av många av hotellets fördelar samtidigt som du kan rå om dig själv i ett rymligt hotellrum med eget kök. Receptionen är öppen mån-fre 07-20, lördag-söndag och helgdagar 10-17 men du kan checka in när som helst på dygnet. Vi erbjuder en härlig frukostpåse till din dörr i samarbete med Espresso House.

Våra hotellrum

Vår vision är att du som gäst ska få en hemmakänsla när du bor hos oss. Därför är alla våra rum trevligt inredda, rymliga med matplats, vardagsrumsdel och självklart ett eget kök. Precis som hemma är köket utrustat med spis, kyl/frys, mikro, diskmaskin och de husgeråd du behöver. Badrummen är helkaklade med dusch och utrustade med kombi-tvättmaskin. Wi-Fi samt TV med Chromecast finns på rummen för att du både ska kunna koppla av och arbeta.

Att göra – upptäck Linköping

Oavsett om du besöker Linköping i tjänsten eller privat är Sky Hotel Apartments City det optimala valet för dig som vill bo med bra cityläge. Hos oss bor du med endast en kort promenad till Resecentrum eller till Stora Torget. Här kan du rå om dig själv när du behöver vila upp dig efter en dag på stan eller på arbetet. Hos oss finns också ett träningsrum med löpmaskiner som du kan använda utan extra kostnad. 

Linköping stad erbjuder ett stort utbud av trevliga restauranger, shoppinggator, evenemang och sevärdheter som Domkyrkan, Bergs Slussar och Flygvapenmuseet. Vill du träna på gym så har vi bra erbjudanden från vår samarbetspartner Actic gym. Deras anläggningar ligger inte långt från hotellet. Vår reception hjälper gärna till med tips för att du ska få ut det bästa av din vistelse.

Hitta hit 

Vårt hotell är centralt beläget i Linköping på Kungsgatan 16 och är lätt att komma till med bil eller gåendes från t.e.x Resecentrum. Du hittar en fullständig vägbeskrivning längre ner på denna sida.
Kommer du med bil finns möjlighet att boka parkering i vårt garage och här finns även möjlighet att ladda elbil. Föredrar du att ta tåget eller bussen så kan du hyra en cykel hos oss för att smidigt ta dig runt i staden.

Boka nu

Hitta hit

Gångväg från Linköping Resecentrum

Hotellet ligger endast 5 minuter från Resecentrum. När du kommer ut från huvudentrén vid Resecentrum så korsar du den stora vägen, Järnvägsgatan. Du håller sen vänster genom Järnvägsparken och går in på Repslagaregatan. Du följer den tills du möter Kungsgatan och svänger då höger. Hotellet ligger på vänster sida.

Bil Från E4

  1.  Följ skylt Linköping Ö, kör 1,2km
  2. Åk rakt igenom den första rondellen(andra avfarten)
  3. Åk rakt igenom den andra rondellen(andra avfarten)
  4. Åka rakt fram i korsningen vid Saab Arena
  5. Vid nästa rondell, håll höger och åk mot Resecentrum
  6. Sväng vänster in på Snickaregatan
  7. Ta första höger in på Kungsgatan
  8. Hotellet ligger på vänster sida

Bussar

Hotellet ligger endast 5 minuters promenad från Resecentrum. Från Resecentrum kan du ta buss vidare till andra delar av Linköping.

Saab – Buss nr 16, 21
Mjärdevi Science Park – Buss nr 2,4,12,20
Universitetet – Buss nr, 12,20
Tornby Köpcentrum – Buss nr 10,25
Bergs slussar/Vreta kloster – Buss nr 522
Gamla Linköping, Old City – Buss nr 3

För mer information om busslinjer, biljetter och tider kan du besöka Östgötatrafikens hemsida på www.ostgotatrafiken.se

Flygplatsen ligger endast 3 km från hotellet och du tar dig enklast dit med taxi eller buss.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Kurir. Du bokar din taxi på 013-15 00 00 eller säg till i receptionen så hjälper vid dig!

Vi erbjuder ett begränsat antal parkeringsplatser i garage. När dessa är fullbokade hänvisar vi till parkeringshus Baggen som är öppet mellan 06-24 alla dagar.