Hotell med hemmakänsla för din vistelse i Stockholm

Sky Hotel Apartments är beläget på västra Kungsholmen och erbjuder 143 Hotel Apartments, alla med eget kök. Hotellet ligger endast 300 meter från två olika tunnelbanelinjer vilket gör turen in till city snabb och smidig. Receptionen är bemannad varje dag under begränsade tider. Anländer du till oss när vi ej är på plats sker incheckning via Self Service Check in. Du kan komma i kontakt med oss över telefon och mail 9:00 – 21:00 på vardagar och 10:00 – 18:00 på helger. Observera att vi har en åldersgräns på 25 år

Våra hotellrum

Vår vision är att du som gäst ska få en hemmakänsla när du bor hos oss. Därför är alla våra hotellrum trevligt inredda, rymliga med matplats, vardagsrumsdel och självklart ett eget kök. Precis som hemma är köket utrustat med spis, kyl/frys, mikro och de husgeråd du behöver. Badrummen är helkaklade med dusch och tvättmöjligheter finns i huset. Givetvis finns snabb uppkoppling och TV på alla rum. 

Hos oss bor du från en natt till flera veckor eller månade. Det är inte alltid att de långa vistelserna går att boka via vår hemsida så kontakta gärna oss direkt när du vill stanna länge.

Att göra

I huset finns en stor terrass som kan rekommenderas en solig dag men det finns även ett träningsrum som du som gäst kan använda utan extra kostnad. Vill du hellre få till ett träningspass på ett större gym så kan du göra ett besök på Friskis & Svettis som ligger vägg i vägg med hotellet.

Hitta hit

Vårt hotell ligger beläget på Västra Kungsholmen på Lindhagensgatan. Du hittar en tydlig vägbeskrivning längre ner på sidan. Kommer du med bil kan du boka en parkeringsplats i vårt garage mot en kostnad, kontakta oss för din platsreservation.

Mötesrum

Hos oss finns ett trevligt mötesrum för upp till 10 personer, perfekt om de egna lokalerna inte riktigt räcker till eller att man vill vara på neutral mark. I direkt anslutning till rummet finns en stor terrass där man, när vädret tillåter, kan ta en kopp kaffe eller ha ett möte i mer avslappnad form. Läs gärna mer här.

Boka din hotellvistelse nu

Near by SKY