Ettor

Vi erbjuder ettor på följande strategiskt väl valda lägen i centrala Linköping. Här kan ni välja det läge, standard och prisklass som passar era behov bäst. Samtliga lägenheter är smakfullt inredda och fullt utrustade med allt som behövs i ett riktigt hem. Sängen är bäddad vid ankomst och avresestädning ingår.

Von Dufva-kvarteren

I kvarteret Von Dufva på adress Drottninggatan/ Repslagaregatan/ Snickaregatan hittar du de flesta av våra ettor. Här bor du riktigt centralt med kommunala förbindelser och stadskärnan intill knuten.

Lägenheterna varierar i storlek mellan 32 till 39 kvm och passar bäst för dig som reser själv men vi tar emot upp till två personer. Lägenheterna är trevligt planerade och möblerade för bästa hemmakänsla med matbord och en mer avslappnande vardagsrumsdel. I samma fastighet finns tvättstuga som bokas vid behov. I kvarteret Von Dufva bor man trivsamt och mycket prisvärt.

Valla Berså

Valla Berså är ett arkitektoniskt häftigt runt hållbart hus som ligger mitt emellan Mjärdevi/Universitetet och Stora Torget. Huset stod klart 2018 och här erbjuds ettor på 34 kvm.

Lägenheterna håller en hög standard och är ljust och smakfullt inredda. Här har du både kombitvättmaskin och diskmaskin i din lägenhet vilket gör din vardag lite lättare. Lägenheterna leder ut till en fin grön innergård som kan nyttjas av alla gäster i huset. Garage och cykelförråd finns i samma hus så meddela om du har behov av att boka parkeringsplats. Goda kommunikationer med busshållplats finns direkt utanför. I samma hus ligger Restaurang Jord som erbjuder nordisk mat med fokus på bra råvaror och en kort promenad bort ligger en mindre matbutik.

Hospitalstorget

Våra lägenheter på Hospitalstorget står för ännu lite högre kvalitet och har ett unikt innerstadsläge.

Lägenheterna som stod klara 2016 är inredda med en modern och sofistikerad touch och har kvalitéer som panoramafönster, helkaklade badrum med kombitvättmaskin samt materialval av hög standard. I källaren finns cykelförråd och i intilliggande byggnad kan man nyttja en bastu och ett mindre gym utan extra kostnad. Ettan vi erbjuder här är på 24kvm. 

Gör en förfrågan