Sky Hotel Apartments

Vi behöver utöka våra team för service i reception/konferens – 2 lediga tjänster

Tycker du om att ge god service och alltid sätta gästen först? Vi behöver utöka våra team för service i reception/konferens och söker därför 2 starkt lysande stjärnor till Sky Hotel Apartments!

Med bästa cityläge på Kungsgatan i Linköping med endast 300 meter till Resecentrum och Stora Torget ligger Sky Hotel Apartments City. Här finns vår bemannade reception där vi administrerar all service för våra boendeenheter i Linköping. Vårt unika hotellkoncept där alla rum är rymliga och har eget kök, som även finns i Tornet i Linköping samt på Kungsholmen i Stockholm erbjuder här 82 snyggt inredda hotel apartments, perfekta för gäster som vill övernatta en natt eller känna sig som hemma en längre period. Högst upp i Tornet, med vidunderlig utsikt över Linköping, finns Sky Meetings där vi erbjuder flexibla möteslokaler för grupper upp till 150 deltagare. 

Vi söker nu två nya medarbetare med fokus på att leverera utmärkt service till alla våra gäster varav en är en kombinationstjänst för reception och konferens och en är en receptionstjänst. Tjänsterna är tillsvidare med sysselsättning på 82% och ska tillsättas från och med vecka 27 för upplärning, eller enligt överenskommelse.

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet, gärna inom service, och som har fyllt 20 år. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av arbete i en hotellreception eller konferensanläggning och om du tidigare arbetat i ett hotellsystem.

Konferens

På Sky Meetings är du vårt ansikte utåt på vår konferensavdelning. Du möter upp deltagare och visar dem till rätta i lokalen och dess teknik. Du finns till hands under dagen och är behjälplig vid fikastunder. Möblering och iordningställande av lokalerna ingår i ditt dagliga arbete liksom att vara administrativ support till vårt övriga service-team som hanterar rutiner och inkommande förfrågningar via telefon eller mail.

Reception

Som receptionist på Sky är du spindeln i nätet i vår reception och oftast den första som möter gästen. Du arbetar till stor del med bokningar och förfrågningar, men även in- och utcheckning av våra gäster ingår i ditt dagliga arbete liksom andra administrativa rutiner.

För båda tjänsterna ser vi att du som person är engagerad, driven, har stor servicekänsla och känner glädje i att möta alla våra gäster. Vidare egenskaper för att lyckas i rollerna är att du är strukturerad, gillar att ha koll, är noggrann, flexibel och har stor ansvarskänsla. Du bör känna dig trygg i att arbeta självständigt då du är ensam på vissa bemannade arbetspass. Att du är professionell i det jobb du gör tar vi för givet liksom att du själv vill medverka till att vi fortsätter vara ett glatt, familjärt team som trivs ihop och som hjälper varandra att bli framgångsrika på jobbet.
Datorvana, körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska ett krav.

Sista ansökningsdag är 15/6, men urval sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas tidigare.

Ansökan

Känner du igen dig i ovan beskrivning och vill vara med i vårt team på Sky?
Skicka din ansökan i form av ett personligt brev samt CV redan idag till Ulrika Jonsson, Platschef.
Vi tar endast emot ansökningar per mail.
Ulrika.Jonsson@skyhotelapartments.se .

Om Sky Hotel Apartments

Sky Hotel Apartments, Tornet – 70 hotel apartments i Linköpings högsta hus, Tornet.
Sky Hotel Apartments, City – 82 hotel apartments på Kungsgatan mitt i Linköping city.
Sky Meetings – Konferensavdelning på vån 18 och 19 i Tornet, Linköping.
Sky Town Apartments – 62 möblerade lägenheter belägna i centrala Linköping.
Sky Hotel Apartments – 143 Hotel Apartments på Kungsholmen, Stockholm.

Sky är medlem i branschorganisationen Visita, följer HRF´s kollektivavtal och är miljömärkta med Green Key.
www.skyhotelapartments.se

Hitta hit!

På spridda adresser i Linköping city. Kontakta receptionen för vägbeskrivning.