Sky Hotel Apartments

Mellanlanda på Skys hotell i Linköping!

Linköping är en trevlig stad att besöka på sommaren. Inte bara för att den ligger strategiskt mellan Astrid Lindgrens värld och Kolmårdens djurpark utan för att det också är en mysig stad att besöka. Här kan du ta en tur till Gamla Linköping, Bergs slussar eller Flygvapenmuseumet när du ändå är i krokarna.

I sommar är du välkommen att ”swemestra” hos oss! Vi har två hotell i Linköping och gemensamt för bägge är att de har rymliga rum med eget kök. På båda hotellen har vi rum som passar bra för familjen. Rummen har bäddsoffa och vissa till och med ett separat sovrum. Vill du bo riktigt centralt med möjlighet att boka till frukostpåse så ska du välja Sky Hotel Apartments City på Kungsgatan, vill du hellre bo något utanför och kanske lite högt med utsikt så ska du välja Sky Hotel Apartments Tornet på Tornbyvägen.

Ange bokningskoden SWEMESTER när du bokar online så erbjuds du riktigt bra priser. Som vanligt på Sky blir dygnspriset billigare ju fler nätter du bor. Till exempel kan hela familjen bo i en Two Room Apartment för 995 kr natten när du bokar minst två nätter. Behöver du bara ett rum för två kan du hitta hotellrum för 745 kr natten när du bokar två nätter i följd.

Varmt välkommen att swemestra hos oss i sommar!

Hitta hit!

På spridda adresser i Linköping city. Kontakta receptionen för vägbeskrivning.