Sky Hotel Apartments

Sommarerbjudande på Sky och våra bästa restips i Stockholm och Linköping!

Snart är den efterlängtade sommaren här och vi har laddat upp med ett riktigt fint sommarerbjudande. Använd koden ”SWEMESTER” för att boka hotellrum från 690 kr/natten inklusive frukost.
Sky Hotel Apartments finns i Linköping och på Kungsholmen i Stockholm. I våra rymliga hotellrum med kök bor ni bekvämt och med bra läge för att hitta på roliga aktiviteter och dagsutflykter. Hos oss kan du tvätta kläder som du haft med på resan och laga egen mat vilket ger stor frihet. Kommer du med bil är du välkommen att kontakta receptionen för att boka garage- eller parkeringsplats. 

Och du, det är okej med ändrade planer. Vi har flexibla avbokningsregler som ger dig möjlighet att avboka fram till dagen innan ankomst. Boka in sommarens vistelse för dig och en vän eller hela familjen!

SWEMESTER-erbjudande 

Hotellrum för 2 personer från 690kr/natt inklusive frukost
Hotellrum för upp till 4 personer från 1090kr/natt inklusive frukost 
Gäller vid bokning av minst 2 nätter.

Vad ingår?

 • Kostnadsfri avbokning till och med dagen innan ankomst kl. 18.00 lokal tid
 • Frukostpåse 
 • Hotellrum med eget kök och tvättmöjligheter i byggnaden

Hur bokar jag?

 • Boka via city@skyhotelapartments.se för Linköping och stockholm@skyhotelapartments.se för Stockholm
 • Använd bokningskod ”SWEMESTER”
 • Kan bokas under datumen 2021-06-24 – 2021-08-22

VÅRA SEMESTERTIPS I STOCKHOLM

Sommaren i city! I Stockholm finns det ett stort utbud av aktiviteter för både stora och små. Stanna gärna några dagar hos oss för att hinna med allt huvudstaden har att erbjuda. Här kommer våra bästa tips för Stockholm i sommar.

Skansen
Skansen är världens äldsta friluftsmuseum och Stockholms djurpark, vackert beläget på Djurgården med utsikt över hela Stockholm. Här möts det förflutna och nuet, djur och kultur, traditioner och trender. I sommar håller man öppet men med vissa restriktioner. Mer info hittar du på deras hemsida.

Gröna Lund
På vackra Djurgården i Stockholm ligger nöjesfältet Gröna Lund. Parken är full av magkittlande åkattraktioner för alla åldrar. Här kan du dessutom testa 5-kamp eller njuta av något gott att äta med Skeppsholmsviken som utsikt. I sommar håller man öppet men med vissa restriktioner som att du måste förboka ditt besök online. 

Junibacken – en magisk upplevelse för stora och små

På Junibacken får stora och små chans att uppleva fantastiska saker tillsammans. Teater, sång och musik i riktigt Astrid Lindgren anda. Tänk på att planera ditt besök i dessa tider och köp biljetter i förväg.

 
Drottningholm Slott

Besök Drottningholm Slott och upplev en historisk miljö av internationellt högsta klass. Slottet är uppfört under 1600-talet och är vårt bäst bevarade slott. Ta en tur i den storslagna slottsparken eller boka in en guidad tur inför ditt besök. 

 
Hagaparken med Fjärilshuset

En tropisk regnskog i Stockholm – ja det är sant! En kort promenad från Hagaparken hittar du Fjärilshuset och Haga Ocean – Akvarium där du kan uppleva livet under och över vattenytan. Här finns även en av nordens största hajakvarium.

 
Områden med atmosfär – för dig som bara vill ta dagen som den kommer

Semestern behöver inte innebära planerade dagar och full agenda. Varför inte bara strosa runt och ta dagen som den kommer? Några av våra favoritplatser för detta är.  

 • Gamla Stan
 • Södermalm
 • Hötorget
 • Globen med SkyView-hiss
För den shoppingsugna

Begagnat, lyx, klassisk eller senaste modet. Oavsett vad du är på jakt efter har Stockholm ett stort utbud av shopping. Det är inte alltid lätt att veta var man ska leta men här kommer några av våra bästa shoppingtips. 

 • Birger Jarlsgatan
 • Biblioteksgatan
 • Nordiska Kompaniet
 • Drottninggatan
 • Sergels Torg
Utflykter – för dig som vill uppleva Stockholms skärgård

Finns det något bättre än att tillbringa en solig dag i den svenska skärgården? Tveksamt! Hoppa på en båt och byt ut storstadspulsen mot en riktig skärgårdsidyll. Här kan du njuta av en levande skärgård med båtar, kargade klippor och vita stränder. Stockholm skärgård är stort och har många vackra platser att besöka. Här är några av våra favoriter:

 • Sandhamn
 • Fjäderholmarna
 • Vaxholm

VÅRA SEMESTERTIPS I LINKÖPING

Gillar du att ha en aktiv semester med långa vandringsleder, utmanande cykelturer eller en heldag på golfbanan. Eller föredrar du lata dagar i solen med en glass i hand och följa slussande båtar på Göta kanal? Oavsett har Linköping med omnejd mycket att erbjuda. Här nedan delar vi med oss av våra bästa semestertips för Linköping i sommar.

 
En solig dag vid Bergs Slussar

Här kan du besöka Göta Kanals största slusstrappa och samtidigt fika, spela minigolf och titta på båtar. Miljön är mysig och här finns också en badplats där du kan ordna en härlig picknick.

 
Vandra eller cykla på Omberg

Upplev naturreservat som ligger precis intill Vättern. Lederna är en del av Östgötaleden och här finns olika etapper att ta sig an. Under vandringen eller cyklingens gång finns flertalet klosterruiner och fornborgar att upptäcka och när man kommit ner till vattnet finns det många fina badplatser och även glasställen att besöka som belöning.

 
Landeryd golfklubb

Älskar du avslappnande dagar på golfbanan? En kort bilfärd från Linköping hittar du fina golfbanor i natursköna miljöer.

 
Gamla Linköping – En mysig plats att uppleva

En resa i tiden, så känns det att promenera omkring i Gamla Linköping. Friluftsmuseet är Sveriges 7e mest besökta museum och är uppskattat för att platsen skildrar så väl stad, land och skog som det var för 100 år sedan. Reser du med barn får ni inte missa den intilliggande nybyggda lekparken eller Valla Gård där man kan hälsa på djuren.

 
Varamobadet

Nordens största insjöbad med 5 km sandstrand ligger nära Motala, vid Vättern och endast 40 min med bil från Linköping.

 
Kolmårdens Djurpark – En rafflande upplevelse

Endast 1 timma från hotellet ligger Kolmårdens Djurpark. Den välkända djurparken som är störst i Norden har det mesta av äventyr för stora och små. Vad sägs om t ex vilda djur från världens alla hörn, berg & dalbanor och Bamses värld för de minsta. I sommar håller de öppet men med vissa restriktioner som att du behöver registrera ditt besök online innan du åker.

 
Upplev Stångån

Det finns fantastiskt fina miljöer i Linköping kring Stångån med hängande pilar och fågelliv.  Här finns fina små ställen att stanna på och varför inte hyra en trampbåt på Mickeys strandfik eller hyra kajak via Hama Adventures och själv ge sig ut på vattnet.

 
Astrid Lindgrens Värld

Denna sagovärld ligger endast en dryg timma från Linköping. Astrid Lindgrens böcker och karaktärer lockar både vuxna och barn. Denna sommar har de öppet men med vissa restriktioner som att du behöver köpa dina biljetter online innan ditt besök.

 
Äventyr med höghöjdsbana och naturupplevelser

Linköpings höghöjdsbana ligger i Vidingsjö och är en hisnande upplevelse. Den är bara en av många härliga naturupplevelser att ta del av i detta område. Vi tipsar om naturkartan.se för att hitta utomhusaktiviteter och ”Hitta ut” där hela familjen kan ge sig ut och leta efter checkpoints.

Fråga gärna oss om fler aktiviteter och tips när du checkar in. Vi hjälper dig gärna! Välkommen att ha Sky Hotel Apartments som bas i sommar!

Hitta hit!

På spridda adresser i Linköping city. Kontakta receptionen för vägbeskrivning.