Sky Hotel Apartments

Ny platschef på Sky i Linköping!

Trots många år i hotellbranschen är det mycket att sätta sig in i för Sky´s nya platschef Ulrika Jonsson. Som ansvarig för de tre affärsområdena Hotel Apartments, Meetings och Town Apartments så finns det mycket på agendan. Ulrika tillträdde tjänsten i april i år sedan Moa Arencranz valt att sluta sin anställning efter 9 år på Sky. Ulrika kommer senast från Selecta där hon jobbat som Service Manager, och har innan dess varit 17 år på Scandic Hotels i Norrköping och Linköping på olika positioner. Vi har ställt några frågor till Ulrika.

Välkommen till Sky Ulrika, hur har din första tid varit?

-Helt fantastisk! Jag känner mig varmt välkommen och redan som en i gänget trots att jag bara varit här nu i drygt 2 veckor. Alla arbetar verkligen för gästen i fokus och jag upplever ett nära och genuint samarbete över avdelningarna för att leverera service i toppklass till alla gäster.

Vad lockade dig med att börja arbeta på Sky?

-Då Mia Langborg Ziherl och jag arbetat tillsammans när Hilton öppnades i Linköping kände jag till Sky och dess koncept någorlunda. Jag har alltid tyckt att det är en bra produkt som står för kvalité och service. Eftersom hotellbranschen, enligt mig, är den absolut roligaste att arbeta inom, var valet inte så svårt när jag blev erbjuden denna tjänst. Alla bitar föll på plats när jag träffade ägarna av Sky, Mia och Per och jag ville börja med en gång. Jag ser verkligen fram emot att lära mig mera, och det ska naturligtvis bli jättespännande att återigen få vara med och öppna ett helt nytt hotell i Linköping nästa år.

Vad är dina styrkor i ditt ledarskap och vad tror du att du kommer kunna bidra med till teamet?

-Jag brukar beskrivas som engagerad, positiv och rak, vilket jag tror stämmer ganska bra, och kommer förhoppningsvis komma in med lite ”nya ögon” och se saker från andra vinklar vilket brukar kunna leda till att man kan utveckla både personer och rutiner ännu mera.

Vi är superglada över att ha Ulrika på plats och önskar henne varmt välkommen in i gänget!

Clara Callmeryd
Sälj- & Marknadsansvarig
Sky Hotel Apartments

Hitta hit!

På spridda adresser i Linköping city. Kontakta receptionen för vägbeskrivning.