Sky Hotel Apartments

Pressrelease, nytt hotell i Linköping!

NTM Fastigheter AB har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med Sky Hotel Apartments för 28 nyproducerade hotellägenheter i kvarteret Badhuset 14 vid Kungsgatan i Linköping. NTM fastigheter bygger dessutom 27 hyreslägenheter samt tre kommersiella lokaler i markplanet. Alla lägenheter uppförs med hög standard på både materialval och utrustning. Projektet är en del i NTM-koncernens långsiktiga finansiella strategi för att finansiera medieverksamheten. Fastigheten är klar för inflyttning i juni 2019.

Jan Eric Johansson, NTM: ”Vi är glada över att ha etablerat detta samarbete med Sky Hotel Apartments för att skapa ett alternativ till både hotell och hyreslägenheter i Linköpings innerstad. Hotellägenheterna kompletterar de traditionella hyreslägenheter som vi också bygger och bidrar till att skapa en dynamisk innerstadsmiljö.

Mia Langborg Ziherl, Sky Hotel Apartments: ”Vi ser en stor möjlighet i att expandera i city med den produkt som vi redan utvecklat i Tornet. Även här kommer hotellägenheterna att vara rymliga, moderna och med fullt kök där våra gäster kan bo en natt, veckor eller månader. Läget på Kungsgatan är mycket attraktivt med närhet till Resecentrum samt allt som innerstaden har att erbjuda. Vi ser det som en stor fördel att vi är med tidigt i byggprocessen tillsammans med NTM för att utveckla ett modernt koncept som ska passa både affärs- och privatresenärer som gästar Linköping.”

För ytterligare information:

NTM
www.ntm.eu
Jan Eric Johansson, ekonomichef, 070-373 08 58. Lennart Foss, koncernchef, 070-658 69 58

Sky Hotel Apartments
www.skyhotelapartments.se
Mia Langborg Ziherl, Vice VD, 070-289 83 15

Bilden är tagen i samband med första spadtaget som togs fredagen den 19 maj i Kvarteret Badhuset.

Hitta hit!

På spridda adresser i Linköping city. Kontakta receptionen för vägbeskrivning.