Sky Hotel Apartments

Vi söker personal till vår frukost!

REKTYRERINGEN ÄR TILLFÄLLIGT PAUSAD. 1 juni är det dags för Grand Opening av Sky Hotel Apartments City i Linköping. Hotellet smygöppnade redan i september men nu blir det komplett med sina 82 rymliga hotellrum med kök, dygnsöppen reception och frukostservering alla dagar. Det unika hotellkonceptet finns sedan tidigare i Tornet i Linköping samt på Kungsholmen i Stockholm. 

I samband med detta söker vi personal som vill vara med och skapa en frukost i toppklass. Vi söker dig som vill arbeta som frukostansvarig samt två frukostvärdar-/värdinnor som delar sin tid på frukosten och på vår housekeeping avdelning.  Sista ansökningsdag för tjänsterna är 19 mars, men urval sker löpande och därför kan tjänsterna komma att tillsättas tidigare. Tillträde sker i maj. 

Frukostansvarig
I denna roll ansvarar du för att  kvalitet, service och effektivitet alltid är på topp i hotellets frukostlounge. Du coachar dina medarbetare, är själv en viktig del i teamet och är med och ger våra gäster den bästa tänkbara starten på dagen. Du behöver vara morgonpigg, en riktig servicestjärna, lyhörd och uppmärksam för våra gästers önskemål. 

Du arbetar aktivt i frukostserveringen och det är viktigt att du har öga för detaljer och förmåga att skapa en härlig atmosfär för våra gäster. Du är engagerad, strukturerad, noggrann och har en utpräglad service- och ansvarskänsla. Du har eget driv, är flexibel och trygg i dig själv. Att du är professionell i det jobb du gör tar vi för givet. Vi söker dig som har erfarenhet sedan tidigare av liknande arbete och är van att servera och möta gäster. Meriterande är om du är utbildad som kallskänka men detta är inget krav. Bemanningsansvar under frukostens öppettider ingår i tjänsten. Som frukostansvarig rapporterar du till hotellets platschef. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 87,5%. 

Frukostvärdar-/värdinnor
Som medarbetare i Sky´s frukostteam är du med och ger våra gäster den bästa tänkbara starten på dagen. Du behöver vara morgonpigg, en riktig servicestjärna, lyhörd och uppmärksam för våra gästers önskemål. Du ansvarar, tillsammans med övriga i teamet, för att  kvalitet och service alltid är på topp i hotellets frukostlounge. Det är viktigt att du har öga för detaljer och förmåga att skapa en härlig atmosfär för våra gäster. Du är engagerad, flexibel och noggrann och har en utpräglad service- och ansvarskänsla. Att du är professionell i det jobb du gör tar vi för givet. Liknande egenskaper behövs till vår housekeeping då vi ser att denna tjänst kombinerar dessa två områden. Att tala svenska och engelska obehindrat är ett krav för dessa positioner. Tjänsterna är tillsvidare med en sysselsättningsgrad på ca 73% där knappt två tredjedelar av din tid kommer att vara schemalagd på frukosten. 

Känner du igen dig i någon av ovan beskrivningar och vill vara med i vårt härliga team på Sky?  Skicka din ansökan i form av ett personligt brev samt CV redan idag till Ulrika Jonsson, Platschef.   Ulrika.Jonsson@skyhotelapartments.se. Välkommen med din ansökan! 

Om Sky Hotel Apartments 
Sky Hotel Apartments, Tornet  – 70  hotel apartments i Linköpings högsta hus, Tornet.   
Sky Hotel Apartments, City – 82 hotel apartments på Kungsgatan i Linköpings, öppnar i två faser 2019/2020 
Sky Meetings – Konferensavdelning på vån 18 och 19 i Tornet, Linköping.  
Sky Town Apartments – 60 möblerade lägenheter belägna i centrala Linköping.  
Sky Hotel Apartments – 143 Hotel Apartments på Kungsholmen, Stockholm. 
Sky är medlem i branschorganisationen Visita, följer HRF´s kollektivavtal och är miljömärkta med Green Key.  

Hitta hit!

På spridda adresser i Linköping city. Kontakta receptionen för vägbeskrivning.