Sky Hotel Apartments

Vi söker en nattreceptionist till vårt nya hotell!

REKRYTERINGEN ÄR TILLFÄLLIGT PAUSAD. 1 juni är det dags för Grand Opening av Sky Hotel Apartments City i Linköping. Hotellet smygöppnade redan i september men nu blir det komplett med sina 82 rymliga rum med kök, dygnsöppen reception och frukostservering alla dagar. Det unika hotellkonceptet finns sedan tidigare i Tornet i Linköping samt på Kungsholmen i Stockholm.

I samband med detta söker vi dig som vill arbeta som nattreceptionist. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 83% och arbetet är förlagt nattetid på ett rullande schema där man jobbar sju nätter och är ledig sju. Tillträde maj 2020. Sista ansökningsdag är den 19 mars, men urval sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas tidigare.

Som receptionist på Sky är du vårt ansikte utåt och spindeln i nätet i vår reception. Du arbetar till stor del med bokningar och förfrågningar men även in- och utcheckning av våra gäster ingår i ditt dagliga arbete liksom många fasta rutiner som ska utföras på natten. Vi söker dig som är engagerad, driven, har stor servicekänsla och känner glädje i att möta våra gäster. Vi ser också att du är lyhörd, flexibel samt har stor ansvarskänsla och är trygg i dig själv. Att du är professionell i det jobb du gör tar vi för givet. Du bör ha några års arbetslivserfarenhet, gärna inom hotellbranschen, dock är detta inget krav, utan det är din personlighet och inställning som gör att du lyckas i ditt arbete. Däremot är datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska ett krav.

Känner du igen dig i ovan beskrivning och vill vara med i vårt härliga team på Sky? Skicka din ansökan i form av ett personligt brev samt CV redan idag till Ida Rudberg, Receptionsansvarig, Ida.Rudberg@skyhotelapartments.se.

Välkommen med din ansökan!

Sky är medlem i branschorganisationen Visita, följer HRF´s kollektivavtal och är miljömärkta med Green Key.

Hitta hit!

På spridda adresser i Linköping city. Kontakta receptionen för vägbeskrivning.