Vi söker nya housekeepingstjärnor till vårt team i Linköping!

Vi söker nya housekeepingstjärnor till vårt team i Linköping!

TILLSATTA

Sky tar ytterligare ett kliv och går från entreprenad till egen personal på vår housekeepingavdelning. Vi söker därmed engagerade, ansvarsfulla och driftiga medarbetare som vill arbeta i en arbetsmiljö där glädje och engagemang genomsyras.

Vi söker dig som har vana av hotellstädning, har öga för detaljer och ser vikten av kvalitet, effektivitet, service och flexibilitet. Ditt dagliga arbete består främst av städning av våra hotel apartments och konferenslokaler i Tornet samt våra möblerade lägenheter på spridda adresser i Linköping. Arbetet planeras efter behov vilket gör att du även ska kunna vara behjälplig med övriga arbetsuppgifter som tex enklare vaktmästarsysslor och konferensmöblering.

Vi ser gärna att du har vana av hotellstädning samt talar god svenska och engelska. B-körkort är ett krav. Till denna tjänst söker vi en medarbetare på 100 % samt en på 50 % med tillträde senast 2 januari 2018.

Ansvarig Housekeeping
Som en del i utvecklingen av vårt housekeepingteam söker vi dig som vill leda, planera och engagera teamet i sitt dagliga arbete. I denna roll ansvarar du för personalens schemaläggning samt att kvalitetssäkra avdelningen. Arbetsuppgifterna består också av inköp, underhåll, inventeringar samt att hugga in och hjälpa dina medarbetare med städning vid behov. Vi tror att egenskaper som lyhörd, flexibel, effektiv, noggrann, kostnadsmedveten, driven och engagerad hjälper dig i denna roll. Som ansvarig för Housekeepingavdelningen är du en viktig spelare i teamet och vi vill att du ska känna att din insats i slutänden leder till att våra gäster får en så bra upplevelse hos oss som möjligt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av administrativt arbete, service samt ledarskap. Du ska tala god svenska och engelska, inneha datorvana samt B-körkort. Tjänsten är på 50 % med tillträde senast den 2 januari 2018.

Känner du igen dig i ovan beskrivningar och vill vara med i vårt glada team på Sky? Skicka din ansökan i form av ett personligt brev samt CV redan idag till vår platschef Moa Arencranz, moa@skyhotelapartments.se. För frågor kan Moa även nås på telefon 013-328 10 51. Rekryteringen sker löpande, sista ansökningsdag är den 15 nov 2017. Tjänsterna kan tillsättas tidigare än sista ansökningsdag.

Om Sky Hotel Apartments

Sky Hotel Apartments – 70 hotel apartments i Linköpings högsta hus, Tornet.
Sky Meetings – Konferensavdelning på vån 18 och 19 i Tornet, Linköping.
Sky Town Apartments – 90 möblerade lägenheter belägna i centrala Linköping.
Sky Hotel Apartments – 143 Hotel Apartments på Kungsholmen, Stockholm.

Sky är medlem i branschorganisationen Visita och följer HRF´s kollektivavtal.