Vi söker en säljorienterad platschef som brinner för service och kvalitet!

Vi söker en säljorienterad platschef som brinner för service och kvalitet!

TILLSATT

Efter 9 år har vår nuvarande platschef i Linköping valt att anta nya utmaningar och vi söker nu dig som vill vara med i en organisation som genomsyras av glädje och engagemang. Rollen som platschef innebär ansvar för våra tre affärsområden i Linköping med 70 Hotel Apartments och Sky Meetings i Tornet samt 80 Town Apartments på spridda adresser. Du kommer även att ansvara för vår nya anläggning på Kungsgatan där vi öppnar ytterligare 82 Hotel Apartments under andra kvartalet 2019.

Vi ser att du är en erfaren ledare som är redo för nya utmaningar i en varierande vardag. Du har en naturlig känsla för service och stor social förmåga som gör att du tillsammans med dina medarbetare med glädje levererar bästa tänkbara service. Du är säljfokuserad och drivs av att nå såväl kvantitativa som kvalitativa mål. Du trivs med eget ansvar och möjligheten att vara med och utveckla och påverka till ständig förbättring. Du ingår i ledningsgruppen och arbetar direkt underställd ägare vilket kan leda till snabba beslut. Vi tror även att du har ett högt kvalitetstänk och öga för detaljer.

Våra värdeord är glada, lyhörda, engagerade, personliga och professionella som genomsyrar vår organisation i hur vi är och hur vi vill uppfattas. Om du känner att dessa egenskaper stämmer väl överens med din personlighet tror vi att du passar väl in i vårt glada team!

Meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbete inom hotell, t.ex. hotellchef eller platschef med övergripande ansvar. Körkort, datorkunskap, svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Tjänsten är heltid med tillträde snarast.

Skicka din ansökan i form av ett personligt brev samt CV redan idag till Mia Langborg Ziherl på mia@skyhotelapartments.se som även nås på 070-289 83 15 vid frågor.

Om Sky Hotel Apartments

Sky Hotel Apartments grundades i Linköping år 2009 och finns sedan 2011 även i Stockholm. Namnet, Sky, inspirerades av platsen där allt började – nämligen våning 19 i Linköpings högsta hus, Tornet. Idag är namnet också en påminnelse om vår strävan efter att alltid sikta lite högre i allt vi gör.

Sky Hotel Apartments, Tornet Linköping – 70 Hotel Apartments
Sky Meetings – Möteslokaler med Linköpings bästa utsikt i Tornet
Sky Town Apartments – 80 möblerade lägenheter belägna i centrala Linköping
Sky Hotel Apartments – 143 Hotel Apartments på Kungsholmen, Stockholm
Sky Hotel Apartments, City Linköping – 82 Hotel Apartments (öppnar 2019!)