Executive Apartments: Exklusivt boende med centralt läge!

För dig som reser ofta, eller är borta i längre perioder, och har tröttnat på att bo på traditionella hotell så erbjuder vi en chans att uppleva Sky Executive Apartments.

Våra mest exklusiva lägenheter ger samma känsla av bekvämlighet som ett vanligt hotell men med större frihet, flexibilitet och privata hemmakänsla. Våra Executive Apartments är belägna precis intill Hospitalstorget vilket ger ett unikt innerstadsläge mitt i Linköping.
Här bor du på en lugn gata samtidigt som du har stadens puls med ett brett utbud av restauranger bara ett stenkast bort. Precis intill ligger Babettes Kafferi & Bageri, perfekt för att ta en morgonkaffe när du är på språng eller för att sitta ner och välja mellan ett stort utbud av smörgåsar och andra rätter av hög kvalitet.
I andra änden av gatan hittar du Restaurang Pappa Grappa som erbjuder en kvällsmeny för finsmakare.

Faciliteter och service

Våra tolv lägenheter har en modern och sofistikerad inredning med material av hög standard. Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare i helkaklade badrum samt panoramafönster och balkong i söderläge.

Här har du tillgång till fritt Wi-Fi, högtalare, Chromecast samt allt annat du kan tänkas behöva i ditt hem, som exempelvis en komplett uppsättning köksredskap, strykjärn och städutrustning. Sängen är givetvis bäddad vid ankomst och handdukar finns på plats i lägenheten. I intilliggande fastighet finns även tillgång till ett enklare gym och bastu som kan användas utan extra kostnad.

När du bor i en Sky Executive Apartment ingår alltid städning vid avresa. Önskar du regelbunden städning och byte av sänglinne under din vistelse kan vi ordna det mot ett tillägg. Har du andra önskemål eller frågor under din vistelse så finns vi alltid tillgängliga på telefon eller mail.

Planritningar

Vi erbjuder elva stycken tvåor på våning 1-6 i storlekarna 48–52 kvm samt en studio på 24 kvm. Vi kan efter tillgänglighet tillhandahålla parkeringar i närområdet för uthyrning, annars parkerar du enklast i något av innerstadens närliggande parkeringshus.

Bokning

Lägenheterna kan bokas från 14 nätter och uppåt och du betalar din vistelse per dygn i förskott. Nycklarna får du när vi möter upp dig vid lägenheten. Kommer du utanför kontorstider checkar du enkelt in den tid som passar dig via vår reception. Är du intresserad av att veta mer eller se tillgänglighet är du välkommen att fylla i en bokningsförfrågan så kontaktar vi dig med ett erbjudande inom kort.

Gör en förfrågan