Sky Hotel Apartments söker extrapersonal som brinner för värdskap i världsklass!

Sky Hotel Apartment - Town Apartments

Sky Hotel Apartments söker extrapersonal som brinner för värdskap i världsklass!

Nu söker vi ännu fler stjärnor som vill jobba extra i vårt team i Stockholm!
Vi behöver förstärka vårt härliga team med extrapersonal och söker dig som är glad, engagerad och lyhörd mot både gäster och kollegor. Som receptionist på Sky är du ett av våra ansikten utåt och en spindel i nätet i receptionen. Du arbetar med sedvanliga uppgifter såsom in- och utcheckning av gäster, hanterar bokningar och faktureringar samt har kontakt med både städ- och frukostpersonalen.  Kort sagt – värdskap i världsklass är en självklarhet för dig.

Om dig

Att du är professionell i det jobb du gör tar vi för givet. Du behöver inte med nödvändighet ha jobbat i just hotellbranschen tidigare då vi anser att det finns andra saker som är viktigare såsom ditt engagemang och din personlighet. Som receptionist är du en viktig del av Sky och vi vill att du ska känna att din insats i slutänden leder till att våra gäster får snabb service och en så bra upplevelse som möjligt. Vi tror att du studerar på universitet eller högskola och att du kommit en bit på vägen i dina studier och är flexibel att kunna jobba när behov uppstår hos oss.

Det är ett krav att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av serviceyrke är meriterande.

Om tjänsten

– Extra vid behov
– Arbete kan vara vardagar och helger både dagtid och nattetid.
– Tjänsten är med tillträde snarast möjligt.
– Sky är medlem i branschorganisationen Visita vilket innebär att vi har och följer kollektivavtal.
– Sky Hotel Apartments Stockholm, som har 143 Hotel Apartments, ligger på Lindhagensgatan 90 på Kungsholmen.

Ansökan

Känner du igen dig i ovan beskrivning och vill vara med i vårt glada team på Sky eller känner du någon du tror skulle passa som vår kollega?
Sök tjänsten redan idag genom att  höra av dig till Thérèse Hellström på therese.hellstrom@skyhotelapartments.se och bifoga CV och personligt brev. Vid frågor kan du nå Therese på mail eller på 08-518 000 03.

Välkommen med din ansökan!