Nu söker vi nya stjärnor till Sky Hotel Apartments City!

Hotellobby hos Sky Hotel Apartments Linköping City

Nu söker vi nya stjärnor till Sky Hotel Apartments City!

TILLSATTA. Med bästa cityläge på Kungsgatan i Linköping med endast 300 meter till resecentrum och Stora Torget öppnar i september Sky Hotel Apartments City. Det unika hotellkonceptet som sedan tidigare finns i Tornet i Linköping samt på Kungsholmen i Stockholm kommer att öppna i två faser. Den 2 september står 28 rum klara och Grand Opening planeras till våren 2020. Då kommer Sky att erbjuda 82 moderna hotel apartments, dygnsöppen reception och frukostservering alla dagar. Nu söker vi följande tjänster till vårt nya hotell;

– 2 receptionister, anställda på 85%.

– 2 receptionister, anställda på 20% som kommer att arbeta varannan helg.

Samtliga tjänster är tillsvidareanställningar med tillträde 14/8. Senaste ansökningsdag är 190531, men urval sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Som receptionist på Sky är du vårt ansikte utåt och spindeln i nätet i vår reception. Du arbetar till stor del med bokningar och förfrågningar men även in- och utcheckning av våra gäster ingår i ditt dagliga arbete. Vi söker dig som är engagerad, driven, har stor servicekänsla och känner glädje i att möta våra gäster. Vi ser också att du är lyhörd, flexibel samt har stor ansvarskänsla. Att du är professionell i det jobb du gör tar vi för givet. Du bör ha några års arbetslivserfarenhet och inte nödvändigtvis inom hotellbranschen utan det är din personlighet och inställning som gör att du lyckas i ditt arbete. Däremot är datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska ett krav. Tjänsterna på 85% innebär att du arbetar både för-/eftermiddagar samt kvällar fördelat på vardag och helg.

Känner du igen dig i ovan beskrivning och vill vara med i vårt glada team på Sky?

Skicka din ansökan i form av ett personligt brev samt CV redan idag till vår platschef

Ulrika Jonsson Ulrika.Jonsson@skyhotelapartments.se som även kan nås på telefon 013-328 10 51 under dagtid för frågor. Välkommen med din ansökan!

Om Sky Hotel Apartments

Sky Hotel Apartments, Tornet  – 70  hotel apartments i Linköpings högsta hus, Tornet.
Sky Hotel Apartments, City – 82 hotel apartments på Kungsgatan i Linköpings, öppnar i två faser 2019/2020
Sky Meetings – Konferensavdelning på vån 18 och 19 i Tornet, Linköping.
Sky Town Apartments – 70 möblerade lägenheter belägna i centrala Linköping.
Sky Hotel Apartments – 143 Hotel Apartments på Kungsholmen, Stockholm.
Sky är medlem i branschorganisationen Visita, följer HRF´s kollektivavtal och är miljömärkta med Green Key.