Nu söker vi en ny stjärna till Sky Hotel Apartments City!

Nu söker vi en ny stjärna till Sky Hotel Apartments City!

Med bästa cityläge på Kungsgatan i Linköping med endast 300 meter till resecentrum och Stora Torget öppnade vi i september Sky Hotel Apartments City. Det unika hotellkonceptet som sedan tidigare finns i Tornet i Linköping samt på Kungsholmen i Stockholm öppnas i två faser. Den 2 september stod 28 rum klara och Grand Opening planeras till våren 2020. Då kommer Sky att erbjuda 82 moderna hotel apartments, dygnsöppen reception och frukostservering alla dagar.

Nu söker vi ytterligare en receptionist till vårt team i city. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 85% och arbetet är förlagt fm/em och varannan helg. Tillträde januari 2020. Sista ansökningsdag är 191227, men urval sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas tidigare.

Som receptionist på Sky är du vårt ansikte utåt och spindeln i nätet i vår reception. Du arbetar till stor del med bokningar och förfrågningar men även in- och utcheckning av våra gäster ingår i ditt dagliga arbete. Vi söker dig som är engagerad, driven, har stor servicekänsla och känner glädje i att möta våra gäster. Vi ser också att du är lyhörd, flexibel samt har stor ansvarskänsla. Att du är professionell i det jobb du gör tar vi för givet. Du bör ha några års arbetslivserfarenhet, gärna inom hotellbranschen, dock är detta inget krav, utan det är din personlighet och inställning som gör att du lyckas i ditt arbete. Däremot är datorvana samt goda kunskaper i svenska och engelska ett krav.

Känner du igen dig i ovan beskrivning och vill vara med i vårt härliga team på Sky? Skicka din ansökan i form av ett personligt brev samt CV redan idag till Receptionsansvarig Ida Rudberg, ida.rudberg@skyhotelapartments.se.

Välkommen med din ansökan!

Om Sky Hotel Apartments

Sky Hotel Apartments, Tornet  – 70  hotel apartments i Linköpings högsta hus, Tornet.
Sky Hotel Apartments, City – 82 hotel apartments på Kungsgatan i Linköpings, öppnar i två faser 2019/2020
Sky Meetings – Konferensavdelning på vån 18 och 19 i Tornet, Linköping.
Sky Town Apartments – 70 möblerade lägenheter belägna i centrala Linköping.
Sky Hotel Apartments – 143 Hotel Apartments på Kungsholmen, Stockholm.

Sky är medlem i branschorganisationen Visita, följer HRF´s kollektivavtal och är miljömärkta med Green Key.
www.skyhotelapartments.se