Deltidstjänst på Sky Meetings i Linköping! En ny stjärna sökes!

Meetings

Deltidstjänst på Sky Meetings i Linköping! En ny stjärna sökes!

TILLSATT. Som medarbetare på Sky Meetings är du vårt ansikte utåt på vår konferensavdelning belägen i toppen av Linköpings hägsta hus, Tornet. Du servar våra gäster och arbetar med bokningar och förfrågningar i vårt hotellsystem Picasso. Även möblering och iordningställande av lokalerna ingår i ditt dagliga arbete.

Vi söker dig som är engagerad, driven, har stor servicekänsla och känner glädje i att möta våra gäster. Vi tror att du sedan tidigare har erfarenhet av ett utåtriktiat arbete. Du är strukturerad, effektiv och flexibel och vill vara med och skapa trivsel för våra gäster. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat och har god datavana.

Vi lovar dig som lägst en tillsvidareanställning på 30% men det finns goda möjligheter att arbeta mera genom att hjälpa till vid behov i vår reception eller på vår housekeepingavdelning.

Tjänsen ska tillsättas omgående.

Känner du igen dig i ovan beskrivning och vill vara med i vårt glada team på Sky? Skicka din ansökan i form av ett personligt brev samt CV redan idag till vår platschef Ulrika Jonsson Ulrika.Jonsson@skyhotelapartments.se. För frågor kan Ulrika även nås på telefon 013-328 10 51.

Välkommen med din ansökan!