Town apartments

Företagslägenheter i centrala Linköping

Ett andra hem eller tillfälligt boende

Inget slår känslan av att komma hem till sin egen bostad efter en lång arbetsdag. I en Town Apartment kommer du så nära den känslan som det över huvud taget är möjligt utan att vara i ditt eget hem. Ska du vistas en längre tid i Linköping och verkligen vill göra dig hemmastadd är våra Town Apartments den perfekta lösningen för dig som behöver en företagsbostad. Du bor i en fullt möblerad lägenhet i centrala Linköping och kan rå om dig själv så att vardagen fungerar precis lika bra som vanligt.

Din smidigaste flytt någonsin

Town Apartments är ett bekvämt sätt att skaffa lägenhet i Linköping. Det kommer antagligen bli den smidigaste flytten du varit med om. Ta din väska, hämta nycklarna och flytta in i en möblerad lägenhet. Allt är redan fixat – wifi är installerat, elen är igång, alla tv-kanaler är bara en knapptryckning bort och kökslådorna är fyllda med utrustning. Det enda du behöver göra är att fylla kylen och frysen med mat.

Olika storlekar och olika utföranden

Vi har närmare 90 Town Apartments på olika adresser runt om Linköpings stadskärna. Storlekarna varierar från ettor till fyror i olika utföranden och samtliga lägenheter har tvättmöjligheter. Gemensamt för alla lägenheterna är att de är väl underhållna och modernt inredda med möbler från Mio Public Interior.

Lägenheterna bokas på minst 60 nätter upp till max 11 månader och kan avbokas kostnadsfritt 30 dygn före ankomst. Och när det är dags att checka ut är det precis lika smidigt som när du checkade in. Du packar bara dina väskor, lämnar nyckeln i receptionen och åker hem – städningen vid avresan tar vi hand om.

Executive Apartments-
12 vackert inredda lägenheter mitt i city!

Under senhösten 2016 utökade Sky med ett nytt segment av möblerat boende, Executive Apartments som står för ännu lite högre kvalitet och har ett unikt innerstadsläge invid Hospitalstorget. De 12 nybyggda lägenheterna är inredda med en modern och sofistikerad touch och har kvalitéer som panoramafönster, balkonger i söder, helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare samt materialval av hög standard. Lägenheterna kan bokas från 5 veckor upp till 11 månader. Kontakta oss gärna för en visning!

Klicka för större storlek.

Våra Town Apartments

Bokningsförfrågan

  • Sky Town Apartments bokas på minst 60 nätter(vid kortare perioder tillkommer en korttidsavgift).
    Executive Apartments kan bokas på minst 35 nätter. För kortare perioder rekommenderas våra hotel apartments.
    Vänligen notera under övrig Information/Önskemål om du är intresserad av en Executive Apartment.