Receptionist – vi söker ännu fler stjärnor till vårt team i Stockholm!

Receptionist – vi söker ännu fler stjärnor till vårt team i Stockholm!

Som receptionist på Sky är du vårt ansikte utåt och spindeln i nätet i vår reception. Du arbetar med sedvanliga uppgifter såsom in- och utcheckning av gäster, hantera bokningar, fakturering samt kontakt med både städ- och frukostpersonalen.

Vi söker nu en dagreceptionist. Tjänsten är 95%-ig och arbete varannan helg ingår.

Vi söker dig som är glad, engagerad och lyhörd mot både gäster och kollegor. Att du är professionell i det jobb du gör tar vi för givet. Du behöver inte med nödvändighet ha jobbat i hotellbranschen tidigare då vi anser att det finns andra saker som är viktigare såsom ditt engagemang och din personlighet. Som receptionist är du en viktig del av Sky och vi vill att du ska känna att din insats i slutänden leder till att våra gäster får snabb service och en så bra upplevelse som möjligt.

Tjänsten är med tillträde snarast. Det är ett krav att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Sky är medlem i branschorganisationen Visita vilket innebär att vi har och följer kollektivavtal.

Känner du igen dig i ovan beskrivning och vill vara med i vårt glada team på Sky eller känner du någon du tror skulle passa som vår nyaste kollega? Skicka ett personligt brev samt CV till therese.hellstrom@skyhotelapartments.se så fort som möjligt

Sky Hotel Apartments Stockholm, som har 143 Hotel Apartments, ligger på Lindhagensgatan 90 på Kungsholmen. Vid frågor ring Thérèse på telefon 08-518 000 03.
Välkommen med din ansökan!