Om Sky

Vi har siktat högt redan från början.

Sky Hotel Apartments grundades i Linköping år 2009 och finns sedan 2011 även i Stockholm. Namnet, Sky, inspirerades av platsen där allt började – nämligen våning 19 i Linköpings högsta hus: Tornet. Idag är namnet också en påminnelse om vår strävan efter att alltid sikta lite högre i allt vi gör.

Vår vilja att hela tiden förbättra våra produkter innebär till exempel att vi lägger stor vikt vid underhåll – så att våra lokaler alltid känns lika nya och fräscha. Alla rum ska vara inbjudande och ge en trevlig hemmakänsla. Därför lägger vi stor omsorg vid att ständigt förnya rummen genom att exempelvis sätta upp nya tavlor, byta ut kuddar och uppdatera vårt tv-system. Och vi jobbar hårt för att möten som hålls på Sky Meetings ska ha det där lilla extra.

Och kanske är det just när du tar hissen upp i Tornet, och ser staden breda ut sig under dina fötter, som du för första gången får smak på det där lilla extra som Sky Hotel Apartments kan erbjuda. Vi kan kalla det en liten smak av himlen.

För mer information om företaget, kontakta vår VD Per Thulin.
På telefon, 073-411 71 00,  eller e-post  per.thulin@skyhotelapartments.se.

Sky Hotel Apartments erbjuder modernt inredda hotellägenheter utrustade med eget kök och allt som behövs för att bo både längre och kortare perioder. Vår vision är att gästerna ska kunna känna sig som hemma även när de är ute och reser. I Linköping erbjuds även Town Apartments – fullt möblerade lägenheter för den som vill göra sig hemmastadd. Här finns även Sky Meetings ­– en konferensanläggning belägen på våning 18 och 19 i Tornet, med himmelsk utsikt över Linköping.

Klicka för större storlek.