Hotel Apartments

En egen lägenhet där du kan dra nytta av det bästa med att bo på hotell

Hotell för både din semester och vardag i Stockholm och Linköping

Att bo på hotell är väldigt bekvämt – någon annan sköter städningen, man får maten serverad och personalen i receptionen står redo att lösa det mesta. Men att bo på hotell en längre tid är oftast inte lika bekvämt, till slut saknar man att ha sitt eget boende. Ett hem där man kan laga sin egen mat, tvätta sina kläder och göra sig hemmastadd. Det kan du i en av våra hotellägenheter. I en Hotel Apartment kan du njuta av det traditionella hotellets fördelar samtidigt som du faktiskt kan få vardagen att fungera – ett hem när du inte är hemma, helt enkelt.

Plats för arbete, avkoppling och matlagning

I en Hotel Apartment får du den service du förväntar dig av ett hotell kombinerat med friheten du har i ett eget boende. Du kan välja mellan olika rumstyper och vi har sett till att du har allt du behöver för att bo en längre tid: fullt utrustat kök, wifi (ingår), tvättstuga och tillgång till garage, gym och mötesrum.

Städning

För att värna om miljön, och för att du ska slippa onödigt spring, städar vi rummen en gång i veckan eller vid avresa. Städningen sker alltid på dagtid så att det är rent och fräscht när du kommer hem.

Priset varierar efter tid

Att göra sig hemmastadd har sina fördelar – ju längre du bor desto billigare blir dygnspriset. Vi har tre prisklasser som baseras på hur länge du bor hos oss: Hotel Stay (1-3 dygn), Extended Stay (4-29 dygn) och Long Stay (30+ dygn).

En bra start på dagen

Frukost ingår alltid i priset när du bor upp till 30 nätter (endast helgfria vardagar i Linköping). Stannar du längre har vi istället valt att ge dig ett lägre pris för boendet, eftersom många då ändå väljer att äta sin egen frukost hemma. Men bor du längre än 30 nätter kan du självklart köpa till frukost när du vill.

Klicka för större storlek.

Boka hotell

Linköping

Sky Linköping hittar du i Tornet, åtta minuters promenad från stationen och en kvart från stadskärnans stora utbud av restauranger och affärer. Här finns 70 Hotel Apartments, garage, fri parkering, Actic gym, mötesrum och tvättstugor. Frukost serveras helgfria vardagar med en fantastisk utsikt på våning 17.


Rum

Studio Small (25-28 kvm)
Studio Large (38-41 kvm)
Two Room Apartment (38-47 kvm)
Planskisser

Specifikationer

Alla rum har kök med spishäll, kyl/frys, micro och diskmaskin. Dessutom helkaklat badrum med dusch, strykjärn/strykbräda, hårfön, 40 tums LCD-TV, SmartQube (Smart-TV) samt fritt WiFi, (100mbit/s).

I alla Two Room Apartments och Studio Large finns en 140 cm bred bäddsoffa.

Klicka för större storlek.

Stockholm

Sky Stockholm är beläget på Kungsholmen och erbjuder 143 Hotel Apartments, endast 300 meter från två tunnelbanestationer. Receptionen är öppen dygnet runt och i samma byggnad som hotellet finns restaurangen Tapas Bar & Food, Friskis och Svettis gym, wellnessavdelning (utan extra kostnad), samt en stor terrass, tvättstugor och tillgång till mötesrum för upp till tio personer. Frukost serveras sju dagar i veckan på Stockholm Food och ingår i priset när du bor upp till 30 nätter.


Rum

Studio Small (ca 30 kvm)
Studio Medium (ca 35-40 kvm)
Studio Medium med bäddsoffa (ca 35-40 kvm)
Studio Large (ca 40-50 kvm)
Planskisser

Specifikationer

Alla hotellägenheter har kök med spishäll, kyl/frys, micro samt helkaklade badrum med dusch. I hotellägenheterna finns strykjärn, strykbräda, hårfön, 32 tums LCD-TV, SmartQube (Smart-TV) samt fritt WiFi, (100mbit/s). Bäddsoffa finns i alla Studio Large.

Klicka för större storlek.